EXPRES MENU

Vepřová plec čerstvě umletá, dušená na základu z cibule, papriky a rajčat, dochucená rajským protlakem a oreganem.

Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.

Vydatná bramborová polévka, kterou je možné podávat jako hlavní chod. Osvědčenou přílohou se stal krajíc chleba. Brambory zasytí díky vysokému obsahu sacharidů, chuť polévky...

Hotový pokrm, který se dá použít pro rychlou přípravu bramborového salátu nebo francouzských brambor, ale také jako teplá příloha.

Do měkka uvařené brambory bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylejte. Brambory samotné ohřejte obvyklým...

Směs čočky s kořenovou zeleninou, cibulkou a rajčaty. Dochuceno kari kořením a chilli. Bez lepku, bez přidaného cukru, mléka a škrobu.

Směs čočky s kořenovou zeleninou, cibulkou a rajčaty dochucená kari kořením a chilli, klobása.

Hustá polévka s vepřovými a hovězími dršťkami. Dochuceno česnekem, kmínem a majoránkou.

Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné pro rychlou přípravu přílohy k hlavnímu jídlu.

Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem

Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a majoránkou.
Stránka 1 z 6 - 61 položek celkem